POLÍTICA
Política 16/09/2012

CiU incorporarà l'estat propi en el programa electoral

Així ho confirma el senador de la federació Jordi Vilajoana a 'El gran debate' de Tele5. 'La Vanguardia' publica aquest diumenge que CiU eludirà parlar d'"independència" i defensarà un procés gradual per construir l'estat a mesura que s'assoleixin estructures d'estat com la Hisenda pròpia

Ara
1 min

BarcelonaCiU es comprometrà en el seu programa electoral de cara als pròxims comicis al Parlament amb l'objectiu de l'estat propi. Així ho ha assegurat aquest diumenge a la matinada el senador de CiU Jordi Vilajoana a 'El gran debate' de Tele5, en què també ha explicat, però, que el pròxim programa incorporarà com a primera fita d'aquest procés la Hisenda pròpia unilateral si la Generalitat rep un cop de porta a la reclamació del Govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, el diari 'La Vanguardia' publica aquest diumenge que CiU eludirà la paraula "independència" en el seu programa i defensarà un procés gradual per construir l'estat a mesura que s'assoleixin estructures d'estat com la Hisenda pròpia.

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneix dijous amb el president espanyol, Mariano Rajoy, a qui li plantejarà la demanda del pacte fiscal. Les fonts de l'executiu consultades per l'Ara asseguren que el president no admetrà un compromís inconcret i que el mínim que considerarà satisfactori serà la creació d'una comissió bilateral d'estudi del concert econòmic. En qualsevol cas, però, l'executiu no vol prolongar el procés de negociació del finançament més enllà de la tardor.

stats