Política 17/11/2013

Del "rumb clar" al "prou enganyar": el discurs de Navarro en deu frases

El líder del PSC ha donat un cop de puny sobre la taula amb la seva intervenció

Sara González
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha fet aquest diumenge al consell nacional un discurs dur. Un cop de puny sobre la taula que pot ser el preludi d'una ruptura irreversible al partit. Aquestes són les deu frases més destacades del seu missatge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "El partit necessita un rumb clar, i aquest només pot sortir d’una decisió del consell nacional. No pot ser una decisió del primer secretari ni de l’executiva"

2. "El debat ha de ser lliure i sincer. L’existència de posicions diverses no es pot convertir en un soroll permanent que arribi a desfigurar el projecte col·lectiu"

3. "Un partit mai ha d’imposar un pensament únic, però ha d’exhibir una clara unitat d’acció, i això és responsabilitat de tots"

4. "Us proposo que no donem suport a propostes que cerquin l’enfrontament. No volem seguir com estem ni tampoc volem trencar"

5. "Necessitem fermesa i claredat per estar a l’altura de la nostra responsabilitat col·lectiva i donar una resposta als que ens segueixen"

6. "No fa tant del pla Ibarretxe, ho hem oblidat? Aquest és un camí condemnat al fracàs. Prou d’enganyar, Catalunya i els catalans no s’ho mereixen"

7. "Volem decidir, però volem decidir federalisme. Estendre ponts de diàleg i d’entesa"

8. "No volem enganyar a ningú. El PP té majoria absoluta, necessitem que canviï d’actitud o perdi les eleccions"

9. "Hem de decidir si tenim un projecte autònom o ens supeditem a un full de ruta que és un carreró sense sortida"

10. "Molts espanyols veuen clar que cal buscar una solució, i el PSOE s’hi ha compromès. Hi ha gent que està treballant per l’acord"

stats