Política 28/05/2018

Detingut un jove de Premià de Dalt per amenaçar Arrimadas i Carrizosa a través de Twitter

Ha sigut arrestat a la sortida del seu domicili per un presumpte delicte d'odi i d'amenaces de mort

Ara
1 min
La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, i el diputat del partit taronja Carlos Carrizosa, al Parlament, en una imatge del 17 de gener del 2018

BarcelonaLa policia espanyola ha detingut aquest matí un jove de 21 anys de Premià de Dalt per uns tuits contra la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, i el diputats de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa. El jove ha sigut arrestat a la sortida del seu domicili per un presumpte delicte d'odi i d'amenaces de mort.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha pogut saber l'ARA, el detingut sortirà en llibertat tan bon punt acabi de declarar a la comissaria de la Verneda, on ha sigut traslladat, i es preveu que quedi investigat amb càrrecs i amb l'obligació de comparèixer. El cas es remetrà al jutjat de Mataró i a la Fiscalia d'Odi. Per tant, l'arrestat es troba en dependències policials per al tràmit de les diligències corresponents.

El jove va piular els tuits contra els líders de Ciutadans després que retiressin un dels llaços grocs dels escons dels diputats empresonats i que obliguessin a ajornar el ple del Parlament. Concretament, tal com ha compartit el compte de la Policia Nacional, va escriure: "Carlos Carrizosa, acabes de sentenciar la teva vida, valent fill de puta". Va repetir el mateix missatge per a Arrimadas.

La formació taronja va presentar una denúncia el mateix divendres.

stats