ASSEMBLEA D'ICV
Política 19/04/2013

Camats vol una aliança d'esquerres per "aturar aquestes polítiques que fan patir tantíssim la gent"

La dirigent ecosocialista obre la desena assemblea d'ICV criticant la "mala fe" de Cospedal per titllar de nazis els membres de la PAH que fan 'escraches'

Roger Tugas
1 min

ViladecansLa copresidenta d'ICV, Dolors Camats, ha obert aquest divendres a la tarda la desena assemblea nacional dels ecosocialistes amb un parlament breu en què ha celebrat que ara ja "la gent veu amb claredat que l'austeritat i les retallades són un fracàs", tot i que no fa tant es van "sentir sols denunciant-ho". "Algunes coses podem dir que estan canviant, que ja no són com eren fins ara", ha afirmat, per la qual cosa ha cridat a edificar una alternativa a CiU, que "canvia només el discurs". Per fer-ho, Camats creu que "ICV no és suficient, però és imprescindible", i ha afirmat que "molta gent ens està mirant per si som capaços de tirar endavant alguna cosa més gran i estem disposats a fer-ho". "Ara és urgent aturar aquestes polítiques que fan patir tantíssim la gent", ha conclòs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, la dirigent ecosocialista ha criticat la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, que va equiparar els membres de la PAH que practiquen els 'escraches' amb nazis. "És no només deplorable, sinó que demostra allò pel que hem de lluitar", ha lamentat", i ha assegurat que això "no només demostra ignorància, hi ha mala fe". "Ara no toca tirar enrere, ara segur que no ens podran aturar", ha afegit.

L'assemblea d'ICV reuneix fins diumenge a Viladecans (Baix Llobregat) 911 delegats, que debatran les 1.187 esmenes presentades a la ponència i als nous estatuts del partit.

stats