Política 10/01/2013

Duran dispara contra Millo pel cas Pallerols i adverteix CDC per les declaracions de Vila i Macias

En una entrevista a '8 al dia' des de Xile, el líder d'UDC recorda que l'ara diputat del PP va ser delegat de Treball a Girona quan militava a Unió. Insisteix que no donarà a ningú "la satisfacció" de dimitir i afirma que té "la consciència molt tranquil·la"

Ara
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'una entrevista a 8TV

BarcelonaJosep Antoni Duran i Lleida no donarà als que l'hi demanen "la satisfacció" de dimitir pel cas Pallerols i assegura que té "la consciència molt tranquil·la". Ho ha assegurat aquest dijous a la nit en una entrevista a '8 al dia', a la cadena del Grup Godó 8TV.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al llarg del programa, també s'ha defensat atacant, especialment quan ha advertit al PP que Josep Enric Millo, ara diputat popular però membre d'UDC i delegat de Treball a Girona quan es va produir el cas Pallerols, "sap moltes més coses" d'aquells fets que no pas ell.

Paral·lelament, ha llançat un advertiment als seus socis de CDC perquè cap no tinguin la temptació de pressionar-lo. En aquest extrem hi ha entrat quan el presentador del programa, Josep Cuní, li ha dit que, segons fonts consultades per 8TV, la fiscalia es prepara per demanar la imputació d'Oriol Pujol pel cas de les ITV. Ràpidament, ha contestat que ell demana que es respecti "la presumpció d'innocència" de Pujol i ha criticat que el conseller de Territori, Santi Vila, i el diputat al Congrés Pere Macias, tots dos de CDC, hagin fet declaracions demanant a Duran que doni explicacions pel cas en què UDC ha acceptat la seva responsabilitat civil subsidiària.

stats