Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Duran no assistirà a la cloenda del congrés de CDC per “problemes d'agenda”

La delegació d'UDC estarà encapçalada pel secretari general, Josep Maria Pelegrí

El president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, no assistirà a la cloenda del congrés de CDC que se celebra el proper cap de setmana a Reus. Segons ha explicat aquest dilluns el secretari general del partit, Josep Maria Pelegrí, Duran té un compromís derivat de la seva tasca com a diputat al Congrés dels Diputats i ha d'assistir a una assemblea interparlamentària que tindrà lloc a Rabat.


La delegació d'UDC a la cloenda del congrés dels convergents estarà encapçalada pel mateix Pelegrí i comptarà amb la presència de gran part de la direcció. Entre d'altres, hi haurà Joana Ortega, Josep Sánchez Llibre, Ramon Espadaler, Eva Parera o Sònia Recasens.


El secretari general ha expressat el seu respecte al procés congressual i ha dit que mentre tots dos partits "tinguin posicions en comú, que no siguin contradictòries, compartiran el camí". Si arriba un dia en què això no és possible, ha afegit, "veurem què farem". Però, de moment, ha deixat clar que sí que és compatible fer un full de ruta comú.21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT