Política 05/12/2018

ERC obre una delegació a Brussel·les encapçalada per Meritxell Serret

La secció del partit té per objectiu "acompanyar" el Consell per la República

Ara
1 min
La consellera Meritxell Serret, destituïda pel govern espanyol, en una entrevista amb l'ACN a Brussel·les

BarcelonaTal com ja havia anunciat, ERC ha obert aquest dimecres una delegació a Brussel·les, la primera a l'estranger, per "acompanyar" com a partit el Consell per la República, segons va explicar l'exconsellera Meritxell Serret, que encapçalarà l'oficina. D'altra banda, el també exconseller d'ERC a l'exili, Toni Comín, és el responsable d'ERC de posar en marxa el Consell per la República.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons explica el partit en un comunicat, la delegació estarà formada per la militància amb residència fixada a la capital belga, i tindrà la funció "d'intervenir políticament i socialment difonent, aplicant i defensant la política d'ERC, acostant el projecte del partit a la ciutadania i incorporant noves persones afiliades a l'organització". Més concretament, Esquerra Brussel·les treballarà per "crear xarxa amb les principals entitats, organismes, associacions, 'think tanks', actors polítics i institucions que són presents a la ciutat, i esdevenir un enllaç de contacte amb partits polítics belgues i amb partits i entitats d'àmbit europeu".

La presentació de la delegació s'ha fet en el marc d'un sopar-tertúlia amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. A la pròxima reunió d'Esquerra Brussel·les s'elegiran formalment els càrrecs de la secció: la presidència, la secretaria d'organització i la de finances.

stats