Política 09/11/2012

La CUP inicia la campanya enganxant el primer cartell a una oficina de La Caixa per denunciar el rescat a la banca

El cap de llista per Barcelona ha fet una crida a la mobilització popular i a la participació massiva a la vaga general del proper 14 de novembre

Ara
1 min
La CUP enganxa el primer cartell de la campanya a una oficina de La Caixa / web de la CUP

BarcelonaMinuts després de les dotze de la nit d'aquest dijous, militants i simpatitzants de la Candidatura d'Unitat Popular s'han reunit a la plaça del Diamant de Barcelona per fer l'enganxada del primer cartell. El cap de llista per Barcelona, David Fernàndez, i la número quatre, Isabel Vallet, han col·locat el cartell en una oficina de La Caixa, una acció que s'ha repetit arreu del territori català per denunciar el rescat a la banca que es tradueix en el "desmantellament dels serveis públics i les retallades de drets socials", segons indiquen a la pàgina web del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La CUP ha celebrat l'inici de campanya al Centre Artesà Tradicionarius, a la Vila de Gràcia, en un acte en què han presentat el manifest 'Som Unitat Popular', que propugna la "indestriable lluita" pels drets socials i nacionals dels països catalans. Fernàndez ha fet una crida a la mobilització popular i a la participació massiva en la vaga general del proper 14 de novembre.

Entre les persones que hi han participat hi havia Projecte Pandero, Meritxell Gené, Pau Alabajos, Ivette Nadal, Feliu Ventura, Xavi Sarrià (Obrint Pas), Pirat's Sound Sistema, At-Versaris, KOP, Carles Hac Mor, Francesc Gelonch, David Castillo, Ester Xargay, David Caño, Carles Rebassa, Núria Martínez-Vernis, Gerard Horta, Lluís Riera i Marc Muntanya.

stats