Política 14/12/2016

Insults entre Correa i l'home que va destapar la trama Gürtel durant el judici

El presumpte 'líder' de la trama ha recriminat a Peñas que és un "pocavergonya" per no reconèixer que ell també s'havia emportat diners

Ara
1 min
Francisco Correa en arribar a l'Audiència Nacional aquest dijous / EFE

Madrid"Pocavergonya". Aquest és l'insult que el presumpte 'líder' de la trama Gürtel, Francisco Correa, ha dedicat a José Luis Peñas, l'home que va destapar la trama corrupta. La picabaralla s'ha produït aquest dimecres, durant un recés del judici que s'està fent a la seu de l'Audiència Nacional de San Fernando de Henares (Madrid).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La sessió ha continuat amb la declaració, de gairebé dues hores, de José Luis Peñas, que ha contestat a les preguntes de la Fiscalia. Ha sigut durant la suspensió de 15 minuts de la vista oral quan Correa s'ha encès amb Peñas.

El presumpte 'líder' de la trama ha recriminat a Peña que és un "pocavergonya", ja que no estava reconeixent els diners que s'havia emportat de la Gürtel. "T'estaves emportant la 'pastuqui'" li ha retret.

La picabaralla s'ha traslladat a la sortida de la sala de vistes, on Peñas ha contestat als insults de Correa amb un gest que simulava que l'empresari sortiria del judici emmanillat. Tanmateix, Francisco Correa li ha preguntat si "Un mort és el que s'ha emportat els diners que t'he estat pagant i un mort és a qui li he estat pagant viatges?" en referència al president, ja mort, de Sufi, Rafael Naranjo, al qual ha fet referència Peñas durant la seva declaració.

stats