POLÍTICA
Política 22/10/2012

Enric Millo i Lluís Recoder s'enfronten a Twitter arran del resultat de les eleccions basques

El portaveu del PP ha escrit: "CiU aspira a convertir-se en el Bildu d'Euskadi a Catalunya, de manera que s'allunya de la centralitat i la moderació". El conseller de Territori li ha demanat que es controlés

Efe
1 min
El portaveu del PPC al Parlament, Josep Enric Millo, durant la roda de premsa

BarcelonaEl portaveu del PP de Catalunya, Enric Millo, i el conseller Lluís Recoder s'han enfrontat avui a la xarxa social Twitter amb missatges intercanviats arran del resultat de les eleccions basques i les seves possibles conseqüències a les eleccions catalanes del 25-N. En un primer missatge, Millo ha afirmat: "CiU aspira a convertir-se en el Bildu d'Euskadi a Catalunya, de manera que s'allunya de la centralitat i la moderació". En la seva resposta, el conseller de Sostenibilitat i Territori ha contestat de forma contundent: "Enric, vas fort, controla't i, sobretot, escriu el que vulguis, però no t'ho creguis".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un to més amable, Millo ha respost a Recoder que li agradaria equivocar-se, però ha afegit: "Escric el que veig, tu ja ho saps". D'aquesta manera, polítics del PP i CiU han intercanviat opinions arran del resultat de les eleccions basques d'aquest diumenge, en què han guanyat les forces sobiranistes amb la victòria del PNB i, en segon lloc, els independentistes de Bildu.

stats