Política 22/06/2014

Una Església sense beneficis fiscals i un Estat sense lligams amb el Vaticà, la proposta d'un candidat a liderar el PSOE

Pedro Sánchez proposa una llei de llibertat religiosa que reconegui el fet religiós de les persones en el seu àmbit privat

Efe
1 min

SaragossaEl candidat a la secretaria general del PSOE Pedro Sánchez ha explicat les seves propostes per liderar el partit, com treballar per un Estat laic, derogar el Concordat amb la Santa Seu i revisar "a fons" tots els privilegis fiscals que té ara l'Església.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez proposa aprovar una llei de llibertat religiosa, que reconegui el fet religiós de les persones en el seu àmbit privat.

Ha insistit que molts dels problemes d'Espanya solament es guareixen amb més socialisme, i això és més igualtat, i ha opinat que el PSOE s'ha d'aliar amb aquells que pateixen i no amb els que provoquen el patiment.

Pedro Sánchez també ha afirmat que el procés d'aforament del rei Joan Carles I es pot fer de "manera assossegada, amb rigor, i sobretot amb transparència i claredat".

stats