Política 15/06/2015

Floriano (PP): "Pedro Sánchez ha decidit convertir el PSOE en una sucursal de Podem"

El número 3 del PP acusa el líder socialista de "no saber llegir el moment polític"

Joan Rusiñol
1 min
Carlos Floriano, amb altres dirigents del PP, seguint la constitució dels ajuntaments, dissabte passat. EFE

MadridConstituïts els nous ajuntaments, el PP ha mantingut aquest dilluns el discurs de molta duresa contra el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. El vicesecretari general d'organització, Carlos Floriano, ha remarcat que les crítiques no van dirigides al conjunt de la militància socialista sinó específicament al seu líder: "No hi ha dos partits socialistes. Hi ha el Partit Socialista de Felipe González [en referència a la tasca que fa a Veneçuela per defensar els drets dels presos polítics] i algú que ha decidit convertir-lo en una sucursal de Podem. I aquest algú és Pedro Sánchez", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat en una compareixença de premsa, el cap de l'oposició "no ha sabut llegir el moment polític" actual que, a parer seu, passava per buscar grans acords que fomentessin l'estabilitat i la governabilitat del bipartidisme per consolidar la recuperació econòmica. En canvi, denuncia que la direcció del PSOE "no ha tingut el més mínim inconvenient" a l'hora de buscar aliances amb formacions "radicals". En aquest sentit, ha acusat de "regalar" a Podem alcaldies com les de Cadis, Saragossa i La Corunya i s'ha preguntat si el PSE entrarà al govern de Vitòria ja que l'alcalde, del PNB, va ser proclamat amb els vots, entre d'altres, de Bildu.

Floriano també ha responsabilitzat Sánchez d'haver fet regidors a Madrid dos membre d'Ahora Madrid que, fa anys, havien fet comentaris a Twitter "racistes i xenòfobs", ha adjectivat. N'ha demanat lla dimissió i ha assegurat que el PP no té una doble vara de mesurar i que es limita a "posar davant del mirall" els qui fins ara havien exigit exemplaritat i contundència als governants.

stats