Publicitat
Publicitat

ELECCIONS 2011

Fernández Díaz: "Hereu aplica la llei de Murphy a Barcelona fent les coses pitjor que malament"

El candidat del PP creu que Hereu és un "enamorat" de l'abstenció i assegura que "ha fet bo" a Clos

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat aquest diumenge que la llei que ha aplicat l'alcalde de Barcelona i candidat del PSC a la reelecció, Jordi Hereu, és "la de Murphy i és que si una cosa pot sortir malament acaba sortint encara pitjor"."Si una llei ha estat aplicada a Barcelona ha estat la de Murphy i de fer les coses malament i d'un mal govern des del despropòsit en la seva tasca", ha recalcat.

Així mateix, ha assegurat que Hereu és un enamorat de l'abstenció i ha recordat que Hereu és alcalde i ha governat als quatre anys gràcies a l'abstenció perquè fa quatre anys es van abstenir el 50% dels barcelonins. En la seva visita a la Mostra dels Mercats de Nou Barris, ha destacat que vol "deixar enrere la de llei de Murphy d'Hereu que és la única llei que ha aplicat a Barcelona i és de fer les coses malament i substituir-la per una llei i és fer complir les normes i aplicar mà ferma en polítiques de seguretat i immigració".

Ha recalcat que la llei de Murphy d'Hereu ha estat promoure una consulta de la Diagonal, que finalment "va costar un ronyó i a sobre la va pactar amb Trias i va ser un despropòsit; governar Barcelona amb ERC, i proposar i prometre la plena ocupació al 2008 i ara hi ha 110.000 aturats". Ha criticat que la Barcelona que ha deixat Hereu és la ciutat de l'atur i de la delinqüència.

Per altra banda, Fernández Díaz ha assegurat que Hereu és "un enamorat" de l'abstenció i ha recordat que Hereu és alcalde i ha governat quatre anys gràcies a l'abstenció perquè fa quatre anys no van anar a votar el 50% dels barcelonins. "Tot vot el 22 de maig és un pas endavant per garantir que el canvi a Barcelona sigui una realitat i a més vagi en la bona direcció", ha dit, al temps que ha insistit en què si una persona s'ha trobat còmode amb l'abstenció és Hereu.

El cap de llista del PP a Barcelona ha recalcat que el districte de Nou Barris és la segona força política després del PSC. "Un districte on tenen els millors resultats i han crescut eleccions rere eleccions", ha afegit. Així mateix, Fernández Díaz ha recalcat que hi ha una cosa que no era possible i era "fer bo a l'exalcalde de Barcelona Joan Clos". "Semblava que era impossible fer-ho pitjor que Clos i Hereu ho ha aconseguit", ha dit.

RE

Més continguts de