Política 30/04/2015

Francesc Torralba es desvincula de Construïm l'endemà dels tuits contra CDC

El filòsof i teòleg, que havia firmat el manifest fundacional de la plataforma, anuncia en un tuit que es demarca del projecte perquè no comparteix "la política que s'està duent a terme"

Ara
1 min
Francesc Torralba

BarcelonaEl filòsof i teòleg Francesc Torralba, que havia signat el manifest fundacional de Construïm, ha afirmat aquest dijous que es desmarca del projecte després dels polèmics comentaris expressats a la xarxa per la plataforma conservadora. En un tuit al seu compte personal, Torralba apunta que ha pres la decisió perquè no comparteix "la política que s'està duent a terme", en referència als tuits crítics amb Artur Mas i el full de ruta sobiranista.

És la primera baixa significativa que es registra a Construïm, una plataforma que va presentar-se oficialment a finals de març. De fet, la incorporació de Torralba al projecte ja havia estat rebuda amb sorpresa per sectors religiosos. Aquest dijous, el líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, també s'ha distanciat dels tuits de Construïm. Els comentaris de Duran han fet referència als missatges que la plataforma va fer dimecres sobre els plans independentistes. En una sèrie de piulades, Construïm va fer befa de la declaració unilateral d'independència: "Hauran els ciutadans d'encerclar a la Guardia Civil? Quin és el pla per fer-la efectiva?", van ironitzar la plataforma des del seu compte de Twitter.

stats