Política 30/04/2015

Duran es distancia dels tuits de Construïm

El president del comitè de govern d'Unió intenta frenar el malestar al seu partit assegurant que la seva plataforma "no han de tractar així aquestes qüestions tan importants [la DUI]"

Ara
1 min
Duran i Lleida a Catalunya Ràdio

BarcelonaJosep Antoni Duran i Lleida torna a desmarcar-se. Si ahir dimecres va negar ser al darrera dels polèmics tuits de la plataforma Construïm contra el president de la Generalitat, aquest dijous s'ha distanciat de les noves piulades del moviment pel qual ell mateix ha cercat adeptes. A través del seu compte oficial de Twitter, el president del comitè de govern d'Unió ha assegurat que, malgrat està en contra de la Declaració Unilateral d'Independència (DUI), "no s'han de tractar aquestes qüestions tan importants".

Alhora, també ha volgut reiterar que el seu partit és Unió Democràtica de Catalunya. Tot i això, tal com va avançar l'ARA, Duran va participar, en persona, en la recollida d'adhesions pel moviment.

Els comentaris de Duran fan referència als tuits que Construïm va fer aquest dimecres sobre els plans independentistes. En una sèrie de piulades la plataforma va fer befa de la Declaració Unilateral d'Independència: "Hauran els ciutadans d'encerclar a la Guardia Civil? Quin és el pla per fer-la efectiva?", van ironitzar des del seu compte de Twitter.

stats