CONSELL EXECUTIU
Política 21/05/2013

El Govern considera que la llei Wert està pensada per "satisfer determinats sectors"

La cimera per fer pinya contra la llei del ministre d'Educació serà entre divendres i dimarts, segons el conseller de la Presidència, Francesc Homs

A. Mateo / O. March
1 min
El portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, aquest dimarts (21/05/2013) / ACN

Barcelona"El coneixement del castellà per part dels alumnes catalans és superior al de la mitjana espanyola". Aquesta ha sigut la resposta del Govern al projecte de llei Wert que es va presentar aquest divendres després de la reunió de cada dimarts al Palau de la Generalitat. El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assenyalat que l'acció de l'executiu contra la llei s'encaminarà a defensar la immersió i la llei d'educació de Catalunya després de conèixer un projecte del PP "només pensat per satisfer determinats sectors" i que és "inoperatiu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha insistit que la iniciativa de Wert "no és neutra" i que "ataca un model que funciona i que ha sigut avalat pel Tribunal Constitucional", al mateix temps que ha carregat contra la "politització" d'un àmbit, l'educació, que "només s'hauria de tractar des del punt de vista pedagògic".

Pel que fa a la cimera que ha convocat el president de la Generalitat, Artur Mas, per fer pinya contra el projecte del PP, Homs ha assegurat que se celebrarà entre aquest divendres i el proper dimarts. S'acabarà de tancar la data al ple del Parlament que hi haurà demà dimecres i que servirà perquè Mas es posi d'acord amb la resta de formacions polítiques favorables a la immersió.

stats