CONSELL EXECUTIU
Política 09/10/2012

El Govern denuncia que el retard del fons de liquiditat li costarà 24 milions d'euros extra

El portaveu del Govern, Francesc Homs, assegura que si el govern espanyol ha pagat tard el FLA pel nou rumb polític català seria "prevaricació". L'executiu enviarà un requeriment al ministeri de Treball pel recàrrec al pagament de la Seguretat Social

Oriol March
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha denunciat aquest dimarts al migdia que el retard de l'executiu espanyol a l'hora d'abonar la primera part del fons de liquiditat autonòmic (FLA) ha costat a la Generalitat 24 milions d'euros. "És el recàrrec per haver pagat tard les quotes de la Seguretat Social", ha lamentat el portaveu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si retarden els pagaments a causa del nou rumb polític que ha pres Catalunya, això seria prevaricació", ha valorat Homs.

El portaveu ha reiterat que el govern espanyol deu a Catalunya més de 2.000 milions d'euros des de fa anys, en referència al pagament de les disposicions addicionals de l'Estatut. També ha anunciat un nou recurs al Tribunal Constitucional a causa d'una norma espanyola sobre protecció civil que, a parer de la Generalitat, envaeix competències catalanes.

stats