CONSELL EXECUTIU
Política 20/03/2012

El Govern, sobre el pacte amb el PP a la CCMA: "La nostra voluntat és la d'ampliar el consens"

Així ho ha assegurat el portaveu de l'executiu català, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior a la reunió del gabinet català

Oriol March
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts al migdia, en la roda de premsa posterior a la reunió del consell executiu, que la voluntat del gabinet català és "ampliar" el consens al voltant de la nova composició de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Una CCMA que tindrà com a vicepresident Armand Querol (PP) després del pacte entre CiU i els populars, que pot deixar el PSC, segon partit al Parlament, amb tan sols un representant al consell d'administració de la Corpo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El propòsit de l'executiu és eixamplar el consens en els dies que queden fins al dia 28 de març", ha argumentat Homs. CiU i PSC mantindran converses per veure si els socialistes poden ocupar dues cadires a la CCMA. El PP, però, ja ha advertit que té la clau sobre l'entrada dels socialistes al consell d'administració de l'ens audiovisual català.

stats