CONSELL EXECUTIU

Homs s'estrena com a portaveu del Govern

Artur Mas i els 11 consellers es reuneixen avui en la primera sessió ordinària del Consell Executiu. Homs ha estat l'elegit com a rostre del nou Govern

El secretari general de Presidència, Francesc Homs, compareixerà avui com a nou rostre del Govern d'Artur Mas per explicar els acords presos en la primera sessió ordinària del Consell Executiu. José Montilla ja va admetre després del 28-N que un dels seus errors havia estat no tenir un portaveu o conseller de referència per comunicar l'acció de Govern, un error en el qual no vol caure Mas.

Homs serà doncs la cara visible del Govern cada dimarts després de les reunions del president i els consellers i tindrà una visió global de la situació de cada departament. Per sota seu estarà el secretari de comunicació de CDC i diputat al Parlament, Jordi Cuminal, que serà nomenat director general de Comunicació i que s'encarregarà de coordinar les polítiques comunicatives dels diferents departaments.

Els acords que avui es prendran en aquesta primera reunió ordinària de Mas i els 11 consellers estaran marcats per les limitacions econòmiques.

Més continguts de