Política 04/05/2012

El govern espanyol avisa la Generalitat: "Autogovern és també responsabilitat"

Sáenz de Santamaría esquiva dir què li sembla la proposta de copagament que ha fet aquesta setmana el conseller Mas-Colell

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha avisat avui la Generalitat que "autogovern és responsabilitat", en un nou missatge per collar les comunitats autònomes amb l'objectiu de dèficit compromès per Madrid a Brussel·les. Durant les últimes setmanes, Mariano Rajoy ha recordat de forma reiterada que ell és el responsable de donar la cara pel conjunt de l'Estat a Europa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La número 2 del govern espanyol ho ha dit en la resposta d'una pregunta sobre l'opinió que li mereix la proposta de copagament que ha fet aquesta setmana el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell. Sáenz de Santamaría ha esquivat pronunciar-se sobre el fons de la qüestió i s'ha limitat a exigir "coherència" als governs autonòmics, que, segons ha dit, per un cantó demanen a Madrid que legisli i, per l'altre, "qüestionen" determinades mesures. Ha apostat per obrir el diàleg amb les comunitats per, conjuntament, "veure com som més eficients".

stats