Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Núria de Gispert destaca la lluita de Barrera per la llibertat i l'autogovern

L'actual presidenta del Parlament el defineix com "un gran polític, ètic i íntegre" i "un gran servidor públic al servei de la nació i dels seus ciutadans"

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, ha lamentat en un comunicat la mort del qui va ser el primer president de la cambra catalana després de la transició, Heribert Barrera, i n'ha destacat la lluita per la llibertat i la recuperació de l'autogovern. "El president Barrera i el seu mestratge són un referent per a tots nosaltres, per la seva incansable dedicació a la lluita per la llibertat i per la recuperació de la democràcia i l'autogovern", ha comentat Núria de Gispert en un comunicat. La presidenta també ha elogiat la trajectòria del difunt dirigent d'ERC, que, segons la seva opinió, ha estat "un gran polític, ètic i íntegre" i "un gran servidor públic al servei de la nació i dels seus ciutadans".

D'altra banda, Convergència Democràtica de Catalunya ha lamentat "profundament" el traspàs de Barrera, i en destaca el seu patriotisme. "CDC lamenta profundament el traspàs d'Heribert Barrera, a qui considera un patriota i un dels principals constructors de la Catalunya actual", han assegurat fonts del partit.

2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT