Publicitat
Publicitat

RETALLADES

Homs assegura que Presidència reduirà el seu pressupost en un 35% i un 40%

El portaveu del Govern afirma que la retallada "no serà lineal" i que s'haurà de fer un "esforç important de priorització"

El portaveu del Govern i secretari general de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, ha concretat que el pressupost del seu departament es reduirà entre un 35% i un 40%. Malgrat que no ha donat xifres exactes perquè les estan "tancant", ha constatat que la retallada no serà lineal i que s'haurà de fer un esforç important de priorització. En la mateixa línia, ha garantit la seva aposta per l'aportació a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que se situarà entorn del 10%.

A més, Homs ha assegurat que "això marca clarament prioritats", i ha considerat que per "protegir" i "reforçar" la CCMA s'haurà de fer un "sacrifici molt superior" en altres àmbits que des del Govern "no es consideren tan prioritaris".

El portaveu del Govern ha fet aquestes declaracions en el marc d'una conferència sota el títol Rumors de guerra. El futur dels mitjans de comunicació públics, que organitza el Màster en Comunicació Política i Social de la Facultat de Comunicació Blanquerna. L'acte ha comptat amb la presència del nou degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna, Josep Maria Carbonell, i amb Marçal Sintes, moderador de l'acte i director del departament de Periodisme de la facultat.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT