Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Hereu: “Espero que els 'indignats' no hagin de deixar la plaça”

L'alcalde i candidat a la reelecció creu que el moviment de protesta “anirà més enllà del diumenge”, apel·la al “sentit comú” de cara a aquesta nit i demana “que no hi hagi enfrontaments”

“Crec que els 'indignats' de l'acampada no han de deixar la plaça i espero que no ho hagin de fer”. Aquestes han estat les paraules de l'alcalde de Barcelona i candidat del PSC a la reelecció, Jordi Hereu, en referència a  la prohibició decretada ahir per la Junta Electoral de mantenir la concentració de la plaça Catalunya i en l'antena de Catalunya Ràdio. A la mitjanit comença la jornada de reflexió prèvia a les eleccions municipals i a aquesta hora entra en vigor la prohibició, de manera que els “indignats” haurien d'abandonar l'acampada.

Hereu, però, ha dit que creu que al final s'imposarà el “sentit comú” i ha fet una crida per a “que no hi hagi enfrontaments”. Segons l'encara alcalde, les protestes ciutadanes són un “toc d'alerta” i un recordatori del fet que hi ha “molts motius per a la indignació”. Hereu creu que el moviment “anirà més enllà del diumenge” però ha insistit en la necessitat de conèixer “què expressen, què hi ha darrere” dels “indignats”.

En l'àmbit més intern, l'alcalde també ha parlat del congrés que el PSC ha de celebrar a la tardor per reformular el partit. Segons Hereu, “haurem de posar el partit al servei de la Catalunya de la propera dècada”, una operació que, segons ell, implicarà “renovar equips i programa”.

Més continguts de

PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT