Publicitat
Publicitat

Polèmica pel descompte del 5% en els bitllets de Rodalies i Mitjana Distància

Hereu demana a l'Estat i la Generalitat que "es posin d'acord" sobre qui paga la rebaixa dels bitllets de Renfe

L'alcalde barceloní admet que és una "bona mesura" per fomentar el transport públic però diu: "No puc entrar en el debat"

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha demanat a l'Estat i la Generalitat que "es posin d'acord" sobre qui paga la rebaixa dels bitllets de Renfe, una mesura que veu amb bons ulls per fomentar el transport públic entre la capital catalana i l'entorn metropolità. En una entrevista a TVE, Hereu ha recordat que Barcelona ja està aplicant algunes de les mesures d'estalvi anunciades pel govern de Madrid amb l'objectiu de millorar la qualitat ambiental i reduir el consum d'energies brutes. A banda d'això, l'alcalde també ha avançat que compta amb el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, per a la propera campanya electoral.

"Si arriben mesures d'emergència les haurem de desenvolupar totes", ha sentenciat Hereu amb clara sintonia amb el govern estatal. Això sí, s'ha mantingut al marge de la polèmica sobre qui ha de pagar el cost de les mesures anunciades per Madrid de reduir un 5% el preu dels bitllets de Renfe. "No puc entrar en el debat", ha argumentat l'alcalde, tot i que ha manifestat que és una "bona mesura" per fomentar el transport públic.

La veu del poble

Més continguts de