Política 20/11/2012

Herrera: "Els independentistes que siguin d'esquerres ens poden votar, perquè quan fem el referèndum podran anar a votar 'sí'"

El candidat d'Iniciativa segueix buscant el vot de la gent d'esquerres del PSC i d'ERC: "Hi ha una esquerra desapareguda i una altra seduïda per Mas"

Albert Solé
2 min

Sant Feliu del LlobregatFalten pocs dies per al 25-N i Joan Herrera intensifica la caça del vot d'esquerres tant del PSC com d'ERC: "Junqueras ens ha dit que som un partit amb qui no es poden fer acords. I és cert, amb aquesta Convergència és incompatible. Jo els dic que els que vulguin una alternativa a CiU, que ens votin a nosaltres".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Herrera ha demanat el vot directament al votant d'Esquerra Republicana: "Jo els dic que els independentistes que siguin d'esquerres ens poden votar, perquè quan fem el referèndum podran anar a votar 'sí', però mentrestant defensarem les polítiques socials com ningú".

I també s'ha dirigit al votant del PSC: "Em dirigeixo als socialistes d'esquerres i els pregunto quin serà el vot més útil contra les polítiques de CiU, i qui pot crear una alternativa".

"Nosaltres no ens adreçarem a cap partit, ens adreçarem a la gent. I la gent d'esquerres, que triïn quina esquerra volen per fer oposició. Hi ha una esquerra desapareguda i una altra seduïda per Mas", ha insistit.

"Em sorprèn que el PSC també vulgui que anem a votar amb clar dret a decidir 'sí' o 'no' per dissimular que no han sigut l'oposició", ha comentat.

Un cop ha acabat el míting de Sant Feliu de Llobregat, Joan Herrera ha sabut que Pere Navarro havia dit feia poc minuts que ell i Artur Mas havien tancat un "pacte secret" després del debat a TV3. La resposta d'Herrera ha sigut una gran riallada, i res més.

Insinuacions de Jaume Bosch

Jaume Bosch, número 4 de la llista d'Iniciativa a les eleccions per Barcelona, i veí de Sant Feliu del Llobregat, ha explicat que "el govern de CiU volia carregar-se la nostra comarca construint Eurovegas", i ha llançat una insinuació cap al partit de govern: "Hi havia algun partit polític català que esperava rebre milions del senyor Adelson? Jo crec que sí. Adelson va pagar molt milions per a la campanya de Mitt Romney...".

stats