Publicitat
Publicitat

TROBADA ANTICRISI

Herrera considera que la reunió “ha estat un desastre” per la manca de concreció

Acusa el Govern de manca de lideratge i lamenta que si el Carec assessora a tots els partits, les formacions han de poder proposar membres per evitar el seu “neoliberalisme”

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha deplorat tant el resultat com el mètode de la crisi. Ha rebutjat que s'hagin acordat mesures concretes per donar respostes a la crisi. Per ell, ha estat una cimera grandiloqüent, sense propostes concretes i amb un mètode que ha estat un “desastre”. A més, ha considerat que el Carec en el seu document no feia més que fer aflorar el “programa neoliberal ocult de CiU”. A més, ha considerat que no té sentit que un Consell Assessor que ha d'assessorar al Govern, però també a la resta de partits, no tingui representants a proposta de les forces polítiques.

“No hi ha hagut acord amb el contingut perquè un veritable acord s'ha de fer a a partir d'esforços compartits i cessions de tothom”. L'ajust no només pot ser en la despesa. També fent que l'economia especulativa aportin més. Per això, ha reclamat que a més de retallar despeses, hi hagi mesures per incrementar ingressos per via d'impostos a les rendes més altes. Per ell, no es pot retallar en educació i salut, i ha criticat que el Govern no hagi volgut tractar els temes socials a la cimera argumentant que “no afecten a l'economia”.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT