Política 08/01/2015

Homs creu que el TSJC fa "caure per terra" part dels arguments de la Fiscalia

El conseller de Presidència afirma que ara "hi ha compromís, hi ha voluntat, però falla l'acció"

Europa Press
1 min
El conseller Homs, durant l'acte d'homenatge al bisbe Joan Carrera / ACN

BarcelonaEl conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que en les interlocutòries del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre la querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, pel 9-N, una "part important de la línia argumental de la Fiscalia cau per terra", tot i que no ha concretat a què es referia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la presentació del llibre 'Joan Carrera. Bisbe del poble' al Palau de la Generalitat, ha afirmat que en les interlocutòries no hi ha res de nou, excepte, ha dit, la "primera rebregada" de la línia argumental de la Fiscalia.

A la presentació, a la qual ha acudit Jordi Pujol, Homs ha destacat la feina de Carrera per "vincular la dimensió nacional i social", com ja va fer Josep Torras i Bages, i que mostra el seu compromís amb Catalunya i la societat.

Homs ha assegurat que és un bisbe que "es va mullar" i va situar una dimensió de projecte de país tant en la vessant social com en la nacional. Ha demanat seguir l'exemple del bisbe en moments en què "hi ha compromís, hi ha voluntat, però falla l'acció".

stats