Política 31/01/2015

ICV està "disposada a confluir" amb EUiA, Podem i la CUP a les eleccions del 27-S

La coordinadora nacional dels ecosocialistes, Dolors Camats, es mostra d'acord amb Procés Constituent que les forces d'esquerres han d'anar plegades, seguint l'exemple de Syriza a Grècia

Acn
1 min
Dolors Camats, al costat de Joan Josep Nuet, en la roda de premsa d'aquest dilluns / ACN

BarcelonaLa coordinadora nacional d'ICV Dolors Camats ha afirmat aquest dissabte que la seva formació està "disposada a confluir" amb EUiA, Podem i la CUP de cara a les pròximes eleccions catalanes del 27 de setembre per "combatre l'austeritat" i poder "tombar la 'troica'". Camats responia així als dirigents de Procés Constituent, que han emplaçat les forces d'esquerres a anar junts en els comicis de la tardor. Dolors Camats i Joan Herrera han enviat una carta a Arcadi Oliveres i Teresa Forcades amb aquestes reflexions i manifestant la disposició d'ICV a parlar per posar-se d'acord, seguint l'exemple de Syriza a Grècia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A Catalunya no volem ser una excepció, ni del guanyar ni de la confluència ni del tombar a la 'troica'", ha dit Camats. "Ja han fet prou mal i no volem que ens tornin a enganyar amb el relat que ve una falsa recuperació", ha afirmat la coordinadora nacional d'ICV, en referència a les polítiques de CiU.

Per Camats "tota la gent que combat l'austeritat i les retallades" demanen aquest acord d'esquerres seguint l'exemple de Grècia i ha recordat que aquesta unió funcionarà a les municipals, per exemple, a Barcelona. La coordinadora nacional ha assegurat que la seva formació se sent interpel·lada davant l'emplaçament que van fer els dirigents de Procés Constituent fa una setmana. "Estem disposats a no haver de competir entre nosaltres", ha assegurat.

stats