Política 24/05/2013

La Moncloa "respecta" la decisió d'investigar la infanta

Sáenz de Santamaría: "Com sempre, al govern ens toca respectar els procediments judicials i no interferir en aquestes decisions"

M. Eugènia Quetglas
1 min

MadridLa Moncloa no es vol pronunciar sobre la investigació fiscal a la infanta Cristina ordenada pel jutge Castro. La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat que "com a govern ens toca respectar els procediments judicials i no interferir en aquestes decisions", després que el jutge ha reclamat a l'Agència Tributària una investigació exhaustiva sobre la filla petita del rei Joan Carles I. En concret, el jutge ha reclamat a Hisenda un informe sobre els seus comptes corrents o aquells en què en tingui firma, els mobles dels quals sigui propietària, els fons d'inversió, actius financers i dipòsits. Castro investigarà Cristina de Borbó per un delicte fiscal i blanqueig de capitals entre el 2007 i el 2010.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La número dos del govern espanyol no ha volgut entrar en el fet que Hisenda teòricament hagués afirmat que no hi havia delicte fiscal per part de la infanta Cristina. Sáenz de Santamaría considera que això ho ha d'establir el jutge d'acord amb la tipificació corresponent.

stats