Publicitat
Publicitat

CAS GÜRTEL

Jáuregui considera "congruent" la dimissió de Camps

El ministre de la Presidència del govern espanyol desitja "el millor en el terreny personal" al president valencià, implicat en el cas Gürtel

El ministre de la Presidència del govern espanyol, Ramón Jáuregui, ha qualificat la dimissió del president valencià, Francisco Camps, com a acte "congruent" i li ha desitjat "el millor" en el terreny personal.

Jáuregui ha realitzat unes breus declaracions als periodistes després de participar en un curs d'estiu de la Universitat Complutense, quan s'acabava de saber la decisió de Camps, que s'ha declarat "completament innocent" del delicte que se li imputa en l'anomenada "causa dels vestits ".

"Crec que és un acte congruent, la conseqüència més lògica d'admetre una responsabilitat penal i, en aquest sentit, un acte també de responsabilitat congruent", ha subratllat Jáuregui.

El ministre de la Presidència ha dit que desitja a Camps "el millor en el terreny personal" i pel que fa a la declaració d'innocència que ha fet el fins ara president de la Generalitat valenciana, bo i dimitint, Jáuregui s'ha limitat a assenyalar que "aquesta és la seva posició".

RE

Més continguts de