Política 19/11/2012

Joan Herrera vol sumar el PSC i Pere Navarro al front comú pel dret a decidir

El candidat d'Iniciativa ha dit a 'El món a Rac1': "Estic còmode amb el fet que em sumin al dret a decidir perquè és democràtic, i espero que el PSC hi sigui"

A.s.
1 min
El candidat d'ICV-EUiA, Joan Herrera, durant el seu míting al Centre Cívic de la Salut de Badalona aquest dijous / ACN

BarcelonaJoan Herrera ha explicat que se sent còmode amb el fet que el sumin "al dret a decidir perquè és democràtic, i espero que el PSC hi sigui". El líder d'Iniciativa està convençut que els socialistes catalans podrien fer front comú amb ells, CiU, ERC i SI en aquest aspecte, i que per això "em sorprèn el que està fent el PSC", ha explicat en una entrevista a 'El món a Rac1', de Jordi Basté.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat ecosocialista ha volgut deixar clara la seva posició respecte a la independència: "Votaré 'sí' al dret decidir, i votaré 'no' a qualsevol opció immobilista. El que vull és que se'ns reconegui com a nació, el dret decidir i la Hisenda pròpia", i ha afegit: "Crec que això es pot donar dins d'un estat federal o plurinacional, si hi ha voluntat d'acord, o dins de la Unió Europea si no n'hi ha. Sóc molt escèptic, no crec en el federalisme il·lús ni tampoc en l'independentisme màgic".

stats