POLÈMIC GEST
Política 12/11/2013

ERC defensa el gest de David Fernàndez contra persones "tan cíniques" com Rato

Joan Tardà afirma que, "sota les formes educades de Rato i altres com ell, s'amaga la voluntat de fotre i haver fotut la vida a moltíssimes persones"

Europa Press
1 min

MadridEl diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà ha aplaudit aquest dimarts el gest realitzat pel diputat de la CUP David Fernàndez contra l'expresident de Bankia Rodrigo Rato durant la seva compareixença al Parlament i ha subratllat que "el més reprovable" d'aquest episodi és que hi hagi persones "tan cíniques" com Rato. Als passadissos del Congrés, Tardà ha assegurat que li sembla "molt bé" que algú li hagi dit que va actuar com un "gàngster" durant la seva compareixença a la comissió d'investigació sobre les possibles responsabilitats derivades de l'actuació de les entitats financeres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Crec que forma part del que és necessari. Cal denunciar algunes actituds tot i que pugui semblar, des del punt de vista estètic, que es tracta d'un comportament una mica radical. Sota les formes educades de Rato i altres com ell s'amaga la voluntat de fotre i haver fotut la vida a moltíssimes persones", ha dit.

Segons ha insistit, allò veritablement "reprovable" és que hi hagi persones "tan cíniques" com el que va ser president de Bankia i exvicepresident econòmic, "persones que visualitzen i representen el que significa el càstig que pateixen les classes populars". "Li surt barat encara al senyor Rato", ha conclòs Tardà.

stats