CONSULTES SOBIRANISTES

Joana Ortega troba que és "un error" voler "polititzar" la consulta sobre la independència

La vicepresidenta assegura en una entrevista al diari 'Avui' que si va a votar el 10-A no dià quina opció tria perquè "el vot és lliure". No li sembla bé que la votació popular es faci un mes i mig abans de les eleccions municipals

"Cometem un error si volem polititzar-la." És l'opinió de Joana Ortega sobre la consulta popular sobre la independència que es prepara a Barcelona per al 10 d'abril. La vicepresidenta del Govern català respon així, en una entrevista al diari Avui, a una pregunta sobre el dilema que té Artur Mas en relació amb la consulta.

Per Ortega, el fet d'haver triat una data tan propera a les eleccions municipals, que es fan el 22 de maig, per a la votació popular, tampoc és encertat. Tanmateix, assegura que "tampoc se li ha de donar més importància perquè no és vinculant".

Pel que fa a la seva posició personal, Ortega, que està empadronada a Barcelona, diu que no descarta participar en la consulta. Si vota, però, no dirà en quin sentit ho fa: si vota sí a la independència, si vota no o si vota en blanc. "El vot és lliure", al·lega.

Més continguts de