Política 08/10/2014

L'exmembre de la Comissió de Control del 9-N se sent "utilitzat, distorsionat i manipulat"

'El País' publica una entrevista amb el catedràtic Joaquim Brugué que titula "Si vingués un observador a Catalunya, es pensaria que és Guinea". Brugué diu a Twitter que el diari "utilitza abusivament frases i referències" seves i assegura que "no" s'hi sent "reflectit"

Ara
1 min
Quim Brugué, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl catedràtic de ciència política Joaquim Brugué se sent "utilitzat, distorsionat i manipulat", després que 'El País' publiqui avui, dimecres, una entrevista que titula "Si vingués un observador a Catalunya, es pensaria que és Guinea". L'entrevista arriba després que Brugués, proposat per ICV-EUiA per formar part de la Comissió de Control del 9-N, decidís renunciar al càrrec dilluns en no veure-hi "garanties democràtiques".

El catedràtic, que ha rebut una allau de crítiques per la seva decisió, diu a Twitter que el diari "utilitza abusivament frases i referències" i assegura que "no" s'hi sent "reflectit".

En una entrevista aquest dimecres al matí a Catalunya Ràdio, la líder d'UPyD, Rosa Díez, també ha fet referència a Brugué, en què ha citat el titular d''El País', per desacreditar la consulta del 9-N suspesa pel Tribunal Constitucional.

Desbordat per les crítiques, Brugué ha anunciat a través d'una piulada a Twitter que abandona la xarxa i tots els altres mitjans.

stats