Política 17/11/2018

Jordi Turull: "L'independentisme ha de definir i acordar un full de ruta, no per al judici, sinó per assolir l'objectiu que defensa"

Repassem amb 10 respostes l'entrevista de Catalunya Ràdio a l'exconseller de la Generalitat

Ara
2 min
Joaquim Forn, Raül Romeva i Jordi Turull el 2 de novembre del 2017 a l’Audiència Nacional abans d’entrar a la presó.

BarcelonaHem seleccionat 10 respostes de l'entrevista de Catalunya Ràdio a l'exconseller Jordi Turull. La podeu llegir completa en aquest enllaç. Aquestes són les frases més destacades:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "Tota la instrucció ha anat de buscar un escarment a costa del que sigui i no pas d'impartir justícia, i encara menys amb totes les garanties"

2. "El socialisme espanyol sempre ha estat i ha actuat molt acomplexat per la reacció de la dreta espanyola més rància respecte a Catalunya"

3. "Si no fa res, ni a tall de mínim esquema de proposta que tingui un mínim de gruix, és inaudit que se'ns miri a nosaltres com si estiguéssim en deute amb Pedro Sánchez"

4. "Tots els elements fins a la data porten a pensar que no tindrem un judici just ni en la forma ni en el fons. Allò de la imparcialitat i la igualtat de condicions de l'acusació i la defensa, tot apunta que no existirà de cap manera"

5. "Defensarem políticament el que hem fet i com ho hem fet, perquè és noble, just, pacífic, legítim i democràtic"

6. "Em sap molt de greu veure companys amb qui, malgrat l'abisme ideològic, he compartit molts moments, actuant així".

7. "L'independentisme ha de definir i acordar un full de ruta, no per al judici en si mateix, sinó per assolir l'objectiu que defensa i que representa centenars i centenars de milers de catalans".

8. "L'Oriol Junqueras el preferiria fora de la presó i restituït com a vicepresident del Govern. Si hi ha ganes d'unitat, el nom no ha de ser mai el problema en cap candidatura".

9. "Hi ha gran pressa i pressió mediàtica per concretar futures pantalles quan encara n'han de venir algunes com el judici, que apunta que serà llarg i cal veure com va".

10. "L'1 d'Octubre va ser una victòria en molts ordres, i una victòria assolida des d'una actitud pacífica i de dignitat democràtica exemplar".

stats