Política 16/05/2015

El nou president de l'ANC posarà dilluns el càrrec institucional a disposició del Síndic de Greuges

Comunicarà formalment la seva elecció al capdavant de l'ANC a Rafael Ribó perquè posi en marxa els mecanismes d'avaluació de la incompatibilitat amb el seu actual càrrec

M.colomer
1 min

CardonaEl nou president de l'ANC, Jordi Sànchez, posarà dilluns el seu actual càrrec d'adjunt general al Síndic de Greuges de Catalunya a disposició del Síndic, Rafael Ribó. Així s'hi va comprometre, segons ha pogut saber l'ARA, en cas que fos escollit com a president o vicepresident de l'entitat independentista, càrrec incompatible amb la seva actual dedicació professional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat el mateix Sànchez en roda de premsa just després de sortir escollit president de l'ANC pels membres del nou secretariat nacional, dilluns mateix comunicarà "formalment" al Síndic l'elecció perquè posi en marxa els mecanismes d'avaluació d'incompatibilitats amb el seu nou càrrec.

Que ningú tingui cap dubte que dilluns al matí comunicaré al Síndic que he estat escollit president. La llei del Síndic preveu i regula les incompatibilitats. Aquest aspecte ha estat perfectament treballat i sabem què toca fer, que és fer la feina ben feta, i el Síndic prendrà les decisions que pertoquen sobre possibles incompatibilitats", ha explicat Sànchez.

stats