DEBAT DE POLÍTICA GENERAL
Política 26/09/2013

Turull: "Només cal un curs d'història de nivell P3 per saber que la nació catalana no surt de la Constitució"

El president del grup parlamentari de CiU assegura que el compromís de la federació és aconseguir l'estat propi

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha estat l'últim en intervenir al debat de política general. I ho ha fet per assegurar que "no es pot fallar als qui volien una pàtria completa i ja no hi són", amb referència a la culminació del procés sobiranista i a l'esforç d'aquelles persones que s'hi han esforçat al llarg de la història i ja no hi són. "La història jutjarà si hem estat dignes d'aquest moment", ha insistit Turull, que s'ha estrenat com a orador en un debat d'aquestes característiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Només cal un curs d'història de nivell de P3 per saber que la nació catalana no neix amb la Constitució", ha defensat Turull, que ha acusat PP i Ciutadans de "voler silenciar la majoria". "El compromís de CiU és aconseguir l'estat propi", ha assegurat brandant el programa electoral de la federació.

"La nostra obsessió serà fer-ho possible. No ens podem permetre ni un sol pas en fals", ha afirmat el president del grup parlamentari de CiU, que ha apuntat que no es pot "fallar" a les properes generacions de catalans.

stats