CANVI DE CICLE
Política 12/09/2014

Turull està segur que el 9-N es podrà votar amb l'empara d'un marc legal

El dirigent de CiU evita especular sobre escenaris futurs però entén que tots els partits compliran l'acord i mantindran la unitat

Acn
1 min

BarcelonaEl president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha assegurat estar "segur" que el 9-N es podrà votar "amb totes les garanties" i amb l'empara d'un marc legal, tal com estableix la declaració de sobirania que els partits van acordar fa ara més d'un any al Parlament. "Entenc que tots la complirem", ha apuntat en declaracions a Catalunya Ràdio, on ha evitat especular sobre escenaris futurs insistint que l'estratègia que caldrà adoptar en cas que el TC suspengui la llei de consultes s'haurà de consensuar. "Davant de qualsevol entrebanc, junts decidirem com ho afrontem. La determinació és total i la unitat és el que ens dóna la gran força", ha insistit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Turull no ha volgut respondre a les declaracions d'Oriol Junqueras, que ha cridat a la desobediència. "El que ens mou no és desobeir o desacatar aquest o l'altre, sinó que el que ens mou és obeir i acatar el mandat del poble de Catalunya", ha assegurat.

stats