L'ARA ENTREVISTA L'EXPRESIDENT
Política 01/05/2011

Montilla: "El govern de Mas no ha estat a l'altura de les circumstàncies"

L'expresident trenca el seu silenci un cop Artur Mas ha complert els 100 primers dies de Govern. Assumeix que el PSC és "coresponsable del dèficit però també de la cohesió social del país". L'ARA publica l'entrevista aquest dilluns

Redacció
1 min
José Montilla, durant l'entrevista amb l'ARA / PERE VIRGILI

Barcelona"El govern de Mas no ha estat a l'altura de les circumstàncies", assegura l'expresident de la Generalitat José Montilla a l'entrevista que l'ARA publica aquest dilluns. Montilla trenca així el seu silenci un cop Artur Mas ha complert els 100 primers dies de govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montilla afirma que amb el canvi d'executiu "tothom pensava que hi hauria més coordinació i una veu més unificada". En referència al paper que han de jugar els socialistes a l'oposició subratlla que "no es pot esperar que el PSC faci de dòcil acompanyant del Govern".

Davant les acusacions de CiU que situen el tripartit com el principal culpable de l'estat de les finances de la Generalitat, l'expresident assumeix que el seu partit és "coresponsable del dèficit però també de la cohesió social del país".

Trobareu l'entrevista completa a l'edició impresa i a l'ARA PREMIUM.

stats