Política 03/10/2013

Duran demana una reunió de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat per parlar d'infraestructures

El cap de files de CiU a Madrid envia una carta a Soraya Sáenz de Santamaría per "reprendre" negociacions pendents com ara el contracte de servei de Rodalies

Efe
1 min

MadridEl portaveu de CiU al Congrés i president de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat, Josep Antoni Duran i Lleida, ha demanat a la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, una reunió d'aquest òrgan per parlar, entre d'altres assumptes, d'infraestructures. Així ho afirma Duran en una carta que va dirigir a Sáenz de Santamaría el passat 19 de setembre –a la qual ha tingut accés Efe– després de la resposta del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, al president català, Artur Mas, a la qual el portaveu de CiU al·ludeix en la seva missiva.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Concreta que és necessari abordar la formalització del contracte de servei de Rodalies entre la Generalitat i Renfe, i això "obliga" a convocar la comissió mixta d'Assumptes Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat, cosa que –anuncia– posarà en coneixement del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. "En la línia del compromís amb el diàleg expressada pel president Rajoy en la seva recent resposta al president Mas, la comissió bilateral també podria reprendre i intentar tancar alguns dels acords que tenim plantejats des de fa temps", indica Duran en la seva carta.

El portaveu de CiU queda a disposició de la vicepresidenta per explorar les dates més propícies per celebrar aquesta trobada de la comissió bilateral i acabar de perfilar-ne els continguts.

stats