Política 13/03/2015

L'alcalde d'Olot sobre CiU: "O som capaços de trobar una línia de treball en comú que ara no tenim, o ruptura"

Josep Maria Corominas demana tenir un debat intern en lloc de fer-ho cada setmana a través dels mitjans

Acn
2 min
L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, ha valorat el superàvit de prop de 600.000 euros del tancament del 2013 / ACN

BarcelonaL'alcalde d'Olot, el convergent Josep Maria Corominas, ha constatat aquest divendres que o CiU és capaç d'entendre's i de trobar una línia de treball en comú, o només quedarà com a opció la separació, la ruptura. "O ens entenem i som capaços de trobar una línia comuna, o la única possibilitat que resta és la separació. Només hi ha dues opcions. O som capaços de trobar una línia de treball en comú que en aquests moments no tenim o ruptura", ha opinat en declaracions a La Xarxa. Corominas ha demanat tenir un debat intern en lloc de fer-ho cada setmana o quinze dies a través dels mitjans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de les declaracions dels alcaldes de Mataró i Figueres i també de membres d'UDC, Corominas ha constatat que CiU té un "problema" que es pot veure "repetidament" quan hi ha reunions de la federació. Ara bé, ha opinat que la manera de discutir-se no és a través de la premsa, sinó que cal fer-ho en els òrgans interns de CiU.

Ha assegurat que ell té molt clara la seva aposta, que és independència, però ha insistit que són els òrgans directius que han de prendre una decisió i executar-la perquè "no continuï passant que cada setmana o cada quinze dies" hi hagi titulars als diaris per les baralles entre uns i altres.

Corominas ha dit que no comparteix exactament les declaracions que va fer l'alcalde de Mataró, ha insistit que cal seure i prendre una decisió. "No pot ser que això ho estiguem externalitzant permanentment com un debat públic. Uns i altres podem pensar fins on podem cedir, però hi ha coses que són irrenunciables", ha reiterat. Al seu parer, cal veure fins on està disposat a cedir cada partit, però si no hi ha possibilitat d'acord, l'única opció que resta és la separació.

stats