ELECCIONS EUROPEES
Política 28/04/2014

"Els dies parells cuines tu, i els senars jo": Terricabras i Maragall s'acomoden a Brussel·les en un vídeo de campanya

Els dos candidats fan veure que desfan caixes en un pis a la capital de la UE l'endemà de les eleccions europees, ja com a eurodiputats

Ara
1 min

BarcelonaLa coalició entre ERC i NECat aspira a obtenir dos eurodiputats a les eleccions europees i situar el tàndem Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall –números u i dos a les llistes, respectivament– al Parlament Europeu. És per això que el nou vídeo de campanya de la candidatura se situa en el 26 de maig, l'endemà dels comicis, amb aquest objectiu acomplert i els dos dirigents ja amb l'acta i desfent caixes a Brussel·les, com dos companys de pis. "Si et sembla els dies parells cuines tu, i els senars jo. D'acord?", proposa Terricabras en un habitatge encara per muntar. I, poc després, fent broma sobre l'edat dels dos candidats –no precisament joves–, deixa caure: "Estic segur que ens entendrem! No som dos xavals, tenim experiència!".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Seguidament, Terricabras apunta que se'ls ha triat per defensar el procés sobiranista al Parlament Europeu, mentre que Maragall afegeix que també treballaran per fer Europa "més justa i social". La conversa, però, acaba quan uns veïns els interrompen picant al timbre amb un pastís. "Benvinguts a l'escala, sou els nous eurodiputats espanyols, oi?", els pregunten en francès, i Terricabras i Maragall els responen: "No ben bé. Passeu, passeu, que us ho explicarem".

stats