L'Estat ha actuat després de detectar un desviament del Govern de 6.150 euros per a despeses electorals

Segons avança 'El Mundo', l'Estat va reclamar immediatament per carta explicacions a la interventora general de la Generalitat en un termini de tres dies, però no van arribar

El govern de Mariano Rajoy ha decidit augmentar el control de les despeses de la Generalitat després de detectar un desviament de 6.150 euros per a costos electorals en els comptes del Govern. Segons avança 'El Mundo', la Moncloa va començar a estudiar la possibilitat d'incrementar els controls dimarts. Va ser quan el secretari d'estat d'Hisenda, José Enrique Fernández de Moya, va enviar una carta a la interventora general de la Generalitat, Rosa Vidal Planella, demanant-li explicacions en un termini de tres dies. En no obtenir resposta, ha decidit tirar pel dret i amenaçar el Govern de tallar el finançament si es gasta diners en l'1-O.

L'Estat tallarà el finançament si es gasta en l'1-O

La carta, que també ha difós 'El Mundo', requeria informació específica sobre la partida, els expedients complets de les despeses tramitades amb càrrec al programa mencionat i també tots els que es produeixin en un futur sobre despeses electorals.

Més continguts de