Rabell critica que les eleccions plebiscitàries "ofeguen" la voluntat de canvi

Assegura que Artur Mas fa servir una estratègia "reduccionista" per amagar el balanç del Govern

El candidat de Catalunya Sí que és Pot a la Generalitat, Lluís Rabell, ha criticat aquest diumenge que les eleccions plebiscitàries del 27-S "ofeguen" la voluntat de canvi de la societat catalana.

En una entrevista a Rac1, ha assegurat que el president de la Generalitat i número 4 de la candidatura de Junts pel Sí, Artur Mas, fa servir una estratègia "reduccionista" per amagar el balanç del seu propi govern després de les eleccions del 27-S.

Ha subratllat que els integrants de Catalunya Sí que és Pot han estat "els que han organitzat les vagues", mentre que Mas votava al costat del PP la reforma laboral i l'amnistia fiscal.

"No donarem suport a un Govern liderat per Mas", ha insistit Rabell, i ha recordat que la seva candidatura es basa en un programa de rescat ciutadà i de lluita contra la corrupció.

El líder de Catalunya Sí que és Pot també ha assegurat que serien partidaris d'arribar a un acord de "forces progressistes" com ERC i la CUP, i ha afirmat que, si el PSC accepta el dret a decidir dels catalans sobre el seu futur polític, també podrien arribar a pactes.