Política 06/09/2015

Rabell critica que les eleccions plebiscitàries "ofeguen" la voluntat de canvi

Assegura que Artur Mas fa servir una estratègia "reduccionista" per amagar el balanç del Govern

Europa Press
1 min
El candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, atenent als mitjans de comunicació a Girona / ACN

BarcelonaEl candidat de Catalunya Sí que és Pot a la Generalitat, Lluís Rabell, ha criticat aquest diumenge que les eleccions plebiscitàries del 27-S "ofeguen" la voluntat de canvi de la societat catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Rac1, ha assegurat que el president de la Generalitat i número 4 de la candidatura de Junts pel Sí, Artur Mas, fa servir una estratègia "reduccionista" per amagar el balanç del seu propi govern després de les eleccions del 27-S.

Ha subratllat que els integrants de Catalunya Sí que és Pot han estat "els que han organitzat les vagues", mentre que Mas votava al costat del PP la reforma laboral i l'amnistia fiscal.

"No donarem suport a un Govern liderat per Mas", ha insistit Rabell, i ha recordat que la seva candidatura es basa en un programa de rescat ciutadà i de lluita contra la corrupció.

El líder de Catalunya Sí que és Pot també ha assegurat que serien partidaris d'arribar a un acord de "forces progressistes" com ERC i la CUP, i ha afirmat que, si el PSC accepta el dret a decidir dels catalans sobre el seu futur polític, també podrien arribar a pactes.

stats