CAS BÁRCENAS
Política 15/04/2014

Institucions Penitenciàries castiga Bárcenas sense passejades a la presó per enfrontar-se a guàrdies civils

L'extresorer del PP es va negar a ser traslladat emmanillat amb les mans a l'esquena a l'hospital, segons '20 minutos'

Europa Press
1 min
El furgó policial que ha traslladat Bárcenas de la presó a la seu de l'Audiència Nacional a San Fernando de Henares, aquest dijous / EFE

MadridInstitucions Penitenciàries ha sancionat l'extresorer del PP Luis Bárcenas a 140 dies sense passejades al pati del seu mòdul de la presó de Soto del Real (Madrid) com a conseqüència d'un expedient disciplinari obert contra ell per un enfrontament que va tenir amb diversos membres de la Guàrdia Civil.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons informa '20 minutos' citant fonts penitenciàries, Bárcenas havia de ser traslladat el 8 de gener a l'hospital Gregorio Marañón per problemes al·lèrgics quan es va enfrontar amb els agents perquè no volia anar emmanillat amb les mans a l'esquena, segons el comunicat que va omplir un funcionari de la presó.

Llavors, el furgó que el traslladava a ell i quatre interns va parar en l'últim control abans de sortir de la presó i Bárcenas va dir que no volia anar a l'hospital i desitjava tornar a la seva cel·la. Un cop allà, l'extresorer del PP va ser informat que aquesta acció era motiu d'un comunicat disciplinari i va demanar veure el metge del centre penitenciari per denunciar el guàrdia civil. "Ajunta els dos canells a l'alçada de la meva cara de forma amenaçadora i amb veu forta al·lega: aquesta lesió que tinc me l'ha fet la Guàrdia Civil", relata el comunicat.

stats