Política 20/07/2015

Montserrat Capdevila anuncia que no anirà a la llista del PSC el 27-S

La diputada està imputada en el cas Mercuri per haver pagat viatges privats amb la targeta del Parlament

Efe
2 min
Montserrat Capdevila

BarcelonaLa diputada del PSC Montserrat Capdevila ha anunciat aquest dilluns la seva decisió de no repetir a les llistes del PSC per a les eleccions del 27-S, segons una nota publicada en el seu blog personal, on assegura que es distancia de l'activitat política i torna a l'empresa privada. Capdevila, a més de diputada autonòmica, va ser regidora a l'Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental), on va entrar de la mà del llavors alcalde, Manuel Bustos, el 1999.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Al setembre farà dos anys, vaig prendre una primera decisió, personal i meditada, que acabaré de materialitzar davant la previsible convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al pròxim 27 de setembre, i això significa que tanco una etapa del meu pas per la política institucional", assenyala.

"A partir d'octubre, en la mesura que s'hagin convocat les eleccions, he demanat la reincorporació al meu lloc de treball en l'empresa que vaig deixar fa 16 anys per incorporar-me al projecte del PSC a l'Ajuntament de Sabadell primer, i al Parlament de Catalunya a partir del 2006", recorda.

"Ha estat un gran honor per a mi haver pogut representar els ciutadans durant aquests anys i haver treballat amb cos i ànima per la ciutat de Sabadell, així com per Catalunya, i pels ciutadans, els quals tornaré a servir des del voluntariat social i cultural com he fet sempre", conclou.

Imputada

Montserrat Capdevila està imputada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en el cas Mercuri per pagar viatges privats amb la seva targeta del Parlament. El magistrat del TSJC Carlos Ramos acusa la diputada d'haver pagat amb la targeta de la cambra catalana una dotzena de viatges de caràcter privat en els quals va acompanyar a Madrid l'exalcalde de Sabadell entre els anys 2010 i 2012, quan ella era regidor de Serveis Centrals de la població.

stats