LLUITA CONTRA ELS DESNONAMENTS
Política 26/03/2013

Rajoy considera que algunes accions de la PAH són "profundament antidemocràtiques"

El president espanyol evita censurar Cifuentes i avisa que cal "buscar solucions equilibrades" al problema dels desnonaments

Ara
1 min
Rajoy i Hollande, durant la roda de premsa posterior a la reunió / ARA

BarcelonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha afirmat aquest dimarts després de la reunió a París amb el president francès, François Hollande, que "no és democràtic ni just que s'assetgin persones ni que els empaperin la casa", en relació a la campanya d''escrache' empresa per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, a preguntes dels periodistes ha evitat censurar la delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, que havia vinculat amb ETA l'entitat liderada per ADA Colau, i ha defensat que "un valor bàsic en el sistema democràtic és respectar els altres encara que no pensin com tu". Per això, Rajoy ha titllat de "profundament antidemocràtiques" algunes de les activitats de la PAH.

Així mateix, s'ha reivindicat que "aquest és l'únic govern que ha pres decisions sobre aquesta matèria" i que el sistema és "perfeccionable", "però cal buscar solucions equilibrades" per "preservar la seguretat jurídica".

stats