Política 03/04/2015

Mas posposa el seu viatge a San Francisco per la mort de la germana del governador de Califòrnia

El president manté el programa oficial previst a Nova York entre el 7 i el 9 d'abril

Acn
1 min
El president Mas, durant l'últim Consell Executiu /EFE

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha posposat el seu viatge a Califòrnia, on a partir de dilluns tenia previst desenvolupar una agenda d'actes i reunions a San Francisco, per la mort de la germana del governador de l'estat, Jerry Brown. Mas ha pres aquesta decisió per respecte al dol decretat pel governador, a qui ha traslladat personalment el condol, i després de les converses mantingudes en les darreres hores amb el govern californià.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El funeral per Cynthia Brown Kelly se celebrarà aquest mateix dilluns i per aquest motiu el governador ha anul·lat la seva agenda pública dels propers dies. El president Mas, però, mantindrà la visita oficial a Nova York entre el 7 i el 9 d'abril.

El programa oficial a San Francisco, inclosa la signatura de l'acord de col·laboració entre els governs de Catalunya i Califòrnia, es mantindrà parcialment amb la participació del secretari d'Afers Exteriors i de la UE, Roger Albinyana, que assumirà els actes que es mantinguin acompanyat del delegat del govern als EUA, Andrew Davis.

stats