Publicitat
Publicitat

LES ACAMPADES ENTREN EN CAMPANYA

Mayor Oreja veu el PSOE darrere les acampades mentre que Fabra s'hi solidaritza

El moviment dels 'indignats' descol·loca el PP, que no sap com posar-s'hi

El portaveu del PP al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, creu que les acampades organitzades a nombroses ciutats de l'Estat espanyol, quatre dies abans de les eleccions, són "una estratègia d'una esquerra que sap que ha perdut les eleccions". Ho ha dit aquest dijous a Lleida, on ha mostrat el seu suport a l'alcaldable Inma Manso.

Però el fet és que mentre Mayor Oreja menyspreava així les acampades, paral·lelament el dirigent popular i president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha expressat avui el seu “respecte” al moviment dels "indignats". Per ell, el moviment és una resposta “correcta” a la crisi, protagonitzat per “joves amb ànim pacífic”. Una prova més que el moviment social que ha irromput en campanya electoral ha deixat descol·locat també el PP, que no sap com posar-s'hi.

Oreja i Bildu

En la seva visita sorpresa a Lleida, Mayor Oreja s'ha referit també a l'entrada de Bildu a les llistes electorals. El portaveu popular ha denunciat que el PSOE "està darrere de la legalització d'ETA en un projecte pactat amb ells" i ha lamentat que es deixi que ETA "aterri" als ajuntaments.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT