Política 14/07/2013

La Moncloa treu importància als SMS de Bárcenas i diu que només demostren que no va aconseguir res de Rajoy

Rubalcaba ha convocat una reunió urgent del comitè federal del PSOE davant la gravetat de les informacions del diari 'El Mundo'

Efe
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en un acte a la factoria General Motors de Figueruelas (Saragossa)

MadridEl govern espanyol considera que la divulgació de diversos missatges de text telefònics entre Mariano Rajoy i Luis Bárcenas respon a una estratègia de l'extresorer del PP per desviar l'atenció dels seus problemes amb la justícia i demostra que no va aconseguir res del que demanava al president Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de l'executiu consultades per Efe han interpretat d'aquesta manera la publicació aquest diumenge, al diari "El Mundo", d'una sèrie de missatges amb suposats diàlegs amistosos de Bárcenas o la seva dona, Rosalía Iglesias, amb Rajoy en diferents dates dels últims anys.

A més, aquestes fonts subratllen que el fet que l'extresorer del PP estigui a la presó és una clara demostració que no ha tingut cap tipus de protecció per part del govern espanyol.

Reacció al PSOE

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha convocat per a aquest matí una reunió urgent de la direcció federal del seu partit davant la "gravetat" de les últimes novetats sobre el cas Bárcenas.

Segons han informat fonts socialistes, la trobada tindrà lloc a les 11.30 hores, a la seu madrilenya del carrer Ferraz.

A més de Rubalcaba, està previst que acudeixin a la reunió la vicesecretària general, Elena Valenciano; el secretari d'Organització, Óscar López; el responsable de Relacions Institucionals, Antonio Hernando; la portaveu al Congrés, Soraya Rodríguez, i el secretari general del grup, Eduardo Madina.

stats